Tüketiciyi Destekleme Derneği

"Yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya"
 
 
 
26 Nisan 2024 Cuma 
Ziyaretçi Sayımız: 1.697.571

Ana Sayfa
Üyelik Formu

Kurumsal


Şubelerimiz

Kurucu Üyeler

Denetim kurulumuz

Yönetim Kurulumuz

Onur Kurulumuz

Çözüm Merkezi

Çalışma Komisyonları

İnsan Hakları Kurulu

Hasta Hakları Kurulu

Faydalı linkler

Reklam Kurulu Kararları

Tüketici Konseyi Kararları

Şubelerimizden
 





 

Üye Olduğumuz Kuruluşlar

ekmek israf etme

eskişehir

 
   
İlk ders yapıldı...
İlk ders yapıldı...

"Kadınlar tüketici haklarını öğrenirse Eskişehir örenir " projesinin ilk dersi Odunpazarı Belediyesi Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezinde  bu gün ssat 13.00 da yapıldı.Eskişehir Milletvekili Ülker CAN ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan SAKALLI'nında katıldığı açılışta ,Genel Başkan ve Proje Yöneticisi Süleyman BAKAL Proje hakkında  şu açıklamalarda bulundu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“KADINLAR ÖĞRENİRSE ESKİŞEHİR TÜKETİCİ HAKLARINI ÖĞRENİR “ İlk eğitim programına hoş geldiniz.

Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Merkezi’ne,  Kadın tüketicilerin mağduriyet, şikâyet ve başvurularında artış görülmesi, bu projenin hazırlanmasına etken olmuştur.

Proje ile üretici ve satıcı karşısında göreceli olarak daha zayıf durumda bulunan kadın tüketicilerin korunması, pazardaki güçlerinin kuvvetlendirilmesi ve  Derneğimizin kurumsal kapasitesinin arttırılması  amaçlamıştır.

Bilinçli kadın tüketici başlığı altında; belirli bir tüketici bilincine sahip, haklarını bilen ve haklarını savunma konusunda ısrarlı kadın tüketiciler, hedef olarak belirlenmiştir.

Odunpazarı Belediyesi Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezinde Salı ve cumartesi günleri saat 13.00 da eğitimlerimiz devam edecektir.

Ayrıca isteyen kadın kuruluşlarına farklı gün, saat ve mekânlarda eğitim yapılacak olup,Eğitimler sonunda tüm katılımcılara katılımcı belgesi verilecektir.

Ücretsiz eğitime katılmak isteyen kadınlar;  derneğimizin 0 222 221 21 82 nolu telefonuna, www.tukdes.org web sitesine ve Esnaf Sarayı Büro Katları 5 No 354/Eskişehir adresine başvuruda bulunabilirler.

Derneğimizin kurumsal kapasitesinin arttırılması için gece gündüz üye çalışması yaparak üye sayısına göre oluşturulan kurullara Tüketiciyi Destekleme Derneğini temsilci gönderecek duruma getiren isimsiz kahramanlara;

“KADINLAR ÖĞRENİRSE ESKİŞEHİR TÜKETİCİ HAKLARINI ÖĞRENİR” Projemizin fikir olarak ortaya çıkarılmasında, yazılmasında, desteklenmesinde severek katkılarını esirgemeyen, Genel Yönetim Kurulumuza,

Genel Başkan Vekilimiz Orhan DURMUŞ’A

Osman Gazi Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Başkanı ve Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkan Yardımcısı   Prof. Dr. Ömer Adil ATASOY’a

Odunpazarı Belediye Başkanımız Burhan SAKALLI ‘ya,

Eskişehir Valiliğimize,

Eskişehir Milletvekilimiz Ülker CAN hanımefendiye teşekkür ederiz.

Kadın kuruluşlarını /kadınları; 31Mayıs 2013 tarihine kadar devam edecek ”Kadınlar öğrenirse, Eskişehir tüketici haklarını öğrenir” ücretsiz eğitimlerine katılmaya bekliyoruz.
İlk eğitimimize katılarak bizlere güç ve çalışma heyecanı verdiğiniz için  hepinize teşekkür eder. Saygılar sunarım.dedi.

Eskişehir Milletvekili Ülker CAN yaptığı konuşmada: Projenin önemine vurgu yaparak bu tür projeleri desteklediğini ve desteklemeye devam edeceğini söyledi.

İlk dersi Osman Gazi Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Başkanı ve Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkan Yardımcısı   Prof. Dr. Ömer Adil ATASOY verdi.

Yoğun bir katılımın olduğu  eğitim soru cevap bölümü ile sona erdi.

 

2643 defa okundu
Facebookta Paylaş
Yazdır


 

| Sık Kullanılanlara Ekle | Giriş Sayfam Yap | İletişim | E-mail Giriş |