Tüketiciyi Destekleme Derneği

"Yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya"
 
 
 
29 Mart 2024 Cuma 
Ziyaretçi Sayımız: 1.676.693

Ana Sayfa
Üyelik Formu

Kurumsal


Şubelerimiz

Kurucu Üyeler

Denetim kurulumuz

Yönetim Kurulumuz

Onur Kurulumuz

Çözüm Merkezi

Çalışma Komisyonları

İnsan Hakları Kurulu

Hasta Hakları Kurulu

Faydalı linkler

Reklam Kurulu Kararları

Tüketici Konseyi Kararları

Şubelerimizden
 





 

Üye Olduğumuz Kuruluşlar

ekmek israf etme

eskişehir

 
   
Eskişehir Birlik Vakfı, ‘’ Kadınlar öğrenirse Eskişehir tüketici haklarını öğrenir’’ projesine destek veriyor…
Eskişehir Birlik Vakfı, ‘’ Kadınlar öğrenirse Eskişehir tüketici haklarını öğrenir’’ projesine destek veriyor…

Eskişehir Birlik Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanı Betül Düzgün  ve Tüketiciyi Destekleme Dreneği Genel Başkan Yardımcısı Hülya KELLECi  Birlik Vakfında ortak basın toplantısı düzenlediler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toplantıda konuşan Düzgün;Tüketiciyi Destekleme Derneği yöneticilerine , kadınlarımızı eğitmeyi ve  bilinçlendirmeyi  önceleyerek başlatmış oldukları ‘’ Kadınlar öğrenirse Eskişehir tüketici haklarını öğrenir ‘’ projesinden dolayı teşekkür etti ve şöyle devam etti:

‘’Eskişehir  Birlik Vakfı Hanımlar komisyonu olarak, kadınlarımızın dünyalarındaki sorunların farkında olmaya ,bu sorunlara çözüm üretmeye yönelik çalışmalar yapmaya ve bu konuda yapılan çalışmaları desteklemeye çalışıyoruz.
Hayatın her alanında tutunmaya çalışan genç kızlarımızı, hemen her konuda eğitmeye ve bilinçlendirmeye çalışıyor; değerleriyle, tarihiyle ,içinde yaşadığı toplumla barışık bilinçli genç hanımlar yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Bu doğrultuda;Birlik vakfı hanımlar komisyonu olarakTüketiciyi Destekleme Derneğimizin başlatmış olduğu bu anlamlı  projeye destek vererek  ’’bilinçli tüketici’’ vasfını kadınlarımıza kazandırmayı  amaçlıyoruz.   
Tüketici haklarını öğrenip,  bilinçli tüketim yaparak, aile ekonomisine ve dolayısıyla ülke ekonomisine katkı sağlamak isteyen tüm hanımlarımızı 3 Mayıs Cuma günü saat 14:00 de Birlik Vakfımızın Kurşunlu Külliyesi karşısındaki konferans salonumuza bekliyoruz.’’ dedi.

 

Daha sonra konuşan Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkan Yardımcısı Hülya KELLECİ :
Eğitimler Birlik Vakfı’nın paydaşlığında yaygınlaşıyor. tüketici hakları konusunda farkındalık oluşturmak için sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yaptıklarını söyledi.

KELLECİ;“Kadınlar öğrenirse Eskişehir tüketici haklarını öğrenir “ projesi İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenmekte Odunpazarı Belediyesinin proje ortaklığında Tüketiciyi Destekleme Derneği tarafından uygulandığını ve Birlik Vakfı Eskişehir Şubesinin paydaşlığında;“Kadınlar öğrenirse Eskişehir tüketici haklarını öğrenir “ projesi kapsamında; Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Ömer Adil ATASOY tarafından veliceğini belirtti.

Genel Başkan Yardımcısı Hülya KELLECİ Tüketiciyi Destekleme Derneği ile paydaş olarak projenin uygulanmasına katkı veren Birlik Vakfı Eskişehir Şubesi yöneticilerine teşekkür etti.

Basın toplantısına Birlik Vakfı Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Şule REYHAN 'da katıldı.

 

 

 

 

3196 defa okundu
Facebookta Paylaş
Yazdır


 

| Sık Kullanılanlara Ekle | Giriş Sayfam Yap | İletişim | E-mail Giriş |