Tüketiciyi Destekleme Derneği

"Yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya"
 
 
 
25 Nisan 2024 Perşembe 
Ziyaretçi Sayımız: 1.697.154

Ana Sayfa
Üyelik Formu

Kurumsal


Şubelerimiz

Kurucu Üyeler

Denetim kurulumuz

Yönetim Kurulumuz

Onur Kurulumuz

Çözüm Merkezi

Çalışma Komisyonları

İnsan Hakları Kurulu

Hasta Hakları Kurulu

Faydalı linkler

Reklam Kurulu Kararları

Tüketici Konseyi Kararları

Şubelerimizden
 





 

Üye Olduğumuz Kuruluşlar

ekmek israf etme

eskişehir

 
   
Kadınlar Katılımcı Belgelerini aldılar...
Kadınlar Katılımcı Belgelerini aldılar...

"Kadınlar öğrenirse Eskişehir tüketici haklarını öğrenir "  projesi eğitimlerine katılan katılan kadınlar Alaeddin Park Kafeterya'da düzenlenen törenle katılımcı belgelerini aldılar.Törenin açış konuşmasını yapan Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı ve Proje Yöneticisi Süleyman Bakal şunları söyledi:                                                                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saygı değer katılımcılar ,Hanımefendiler, Bey efendiler

"Kadınlar tüketici haklarını öğrenirse Eskişehir öğrenir" eğitimi katılımcı belgesi dağıtım törenine hoş geldiniz.
Bildiğiniz gibi bu proje İç işleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığının katkıları,Odunpazarı Belediyesi inin proje ortaklığında,Tüketiciyi  Destekleme Derneği  tarafından Eskişehir kent merkezinde uygulanmıştır.
Projenin amacı ;Eskişehir'de tüketici hakları konusunda kadın tüketicileri bilinçlendirerek  tüketici haklarının korunmasına ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmak,
Tüketiciyi Destekleme Derneğinin  tüketici haklarını korumak amacıyla kurumsal kapasitesini güçlendirmek,sivil toplum iş dünyası ,siyasi partiler ,Üniversite ,Odunpazarı Belediyesinin iş birliği ile tüketici hakkı ihlallerini azaltmak ve toplumda tüketici hakları bilinçlendirmesini yaygınlaştırmak olarak belirlenmiştir.
Bu gün itibarı ile  Tüketiciyi Destekleme Derneğinin üye sayısı  2402 si Eskişehir''de olmak üzere 3601 e ulaşmıştır. Tüketiciyi Destekleme Derneği  Tüketici Dernekleri arasına en yüksek üye sayısı ile Odunpazarı   Tüketici Sorunları Hakem Heyetinde temsil yetkisi almıştır.
Derneğimizin  İstanbul,Kütahya ,Sivrihisar'da şubeleri  Bilecik, Tekirdağ ve Beylikova'da  temsilcilikleri bulunmaktadır.Şube ve Temsilcilik açma çalışmalarımız devam etmektedir.
Tüketiciyi Destekleme Derneği  Esogü Tıp Fakültesi Hastanesi Hasta Hakları Kurulu'nda ,Eskişehir Ağız ve Diş Hastalıkları Hasta Hakları Kurulunda,Odunpazarı ,Tepebaşı ve İl İnsan Hakları Kurulu'nda temsil edilmektedir.
Proje kapsamında toplam  24  seminerde 1051 kadın'a eğitim verilmiştir.Üniversiteler ,alışveriş merkezleri ve pazaryerlerinde  10 adet stant açılmış broşür ve cd.dağıtılmıştır.
Proje başlangıcında  258  katılımcıya yapılan anket ile tüketici durum tespiti yapılacaktır.
Anket sonuçları, Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve   Osmangazi Üniversitesi İİBF  İşletme Bölüm Başkanı  Prof. Dr. Ömer Adil ATASOY tarafından değerlendirilerek kamu oyuna  açıklanacaktır.
Bu projenin uygulanmasında katkılarından  dolayı; Genel Yönetim Kurulumuza ,Odunpazarı  Belediye Başkanımız Burhan SAKALLI' ya,Eskişehir Millet Vekilimiz Ülker CAN  Hanımefendiye tüm basın mensuplarımıza, katılımcılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Katılımcı Belgesi dağıtım törenine Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan SAKALLI ve  Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Yönetim Kurulu üyeleri de katıldılar.

 

2431 defa okundu
Facebookta Paylaş
Yazdır


 

| Sık Kullanılanlara Ekle | Giriş Sayfam Yap | İletişim | E-mail Giriş |