Tüketiciyi Destekleme Derneği

"Yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya"
 
 
 
19 Mart 2024 Salı 
Ziyaretçi Sayımız: 1.659.905

Ana Sayfa
Üyelik Formu

Kurumsal


Şubelerimiz

Kurucu Üyeler

Denetim kurulumuz

Yönetim Kurulumuz

Onur Kurulumuz

Çözüm Merkezi

Çalışma Komisyonları

İnsan Hakları Kurulu

Hasta Hakları Kurulu

Faydalı linkler

Reklam Kurulu Kararları

Tüketici Konseyi Kararları

Şubelerimizden
 





 

Üye Olduğumuz Kuruluşlar

ekmek israf etme

eskişehir

 
   
“Gürültü kirliliği değil, huzur verimliliği istiyoruz…”
“Gürültü kirliliği değil, huzur verimliliği istiyoruz…”

Gürültü kirliliğinden artan şikâyetleri değerlendiren Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkan Yardımcısı Av. Ali ACAR “ gürültü kirliliği denetimi yapacak kuruluşlar ne zaman denetime başlayacak “dedi.Genel Başkan Yardımcısı Av. Ali ACAR konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştır:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Son günlerde şehrimizde cadde ve sokaklarda özellikle araçların egzozundan çıkan seslerin büyük rahatsızlık verdiği yönünde şikâyetler tarafımıza ulaşmıştır. Yine Özellikle de gece Atatürk Caddesinde ve Zübeyde Hanım Bulvarında, Motosikletli veya abartılı egzozlu olarak sürücülerin Günün geç saatlerinde yarış yaparak ve egzozlarından da çok yüksek çevreyi rahatsız edici şekilde sesler çıkararak insanları rahatsız ettiği şekilde giderek artan şikâyetler olmuştur.

 

            Yine abartılı egzozlu araç ve motosikletlerin bu egzozlarından çıkan seslerin insanları rahatsız etmesi nedeniyle tüketici olarak insanların da yaşam kalitesini azalttığı anlaşılmaktadır. Bu açıdan Bu konuda gerekli araştırmaya yapmaları ve denetimlerde bulunmaları için yetkilileri göreve davet ediyoruz.

 

            Ayrıca Yüksek miktarda ses çıkaran ve çevresinde ki ve bulunduğu binada ki insanların rahatsız olmalarına neden olan ticari iş yerlerinin de yine çevreyi rahatsız edici şekilde gürültü yapmadan ticari faaliyetlerini sürdürmelerini ve yine bu konuda gerekli inceleme ve denetimlerin de yapılması için görevlilerin bu konuda hassasiyet göstermelerini talep ediyoruz.

 

            Modern şehir olarak adlandırdığımız Eskişehirimiz’de İnsanların gürültü kirliliğine maruz kalmadan yaşamlarını idare etmelerini temenni ediyoruz.

 

Bu konuda kendilerine görev düşen, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Trafik Şube Müdürlüğünü ve Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü bu konuda gerekli denetimleri yaparak şehrimizde gürültü kirliliği yerine huzur verimliliği sağlayacak adımları atmalarını bekliyoruz.

 

 

Av. Ali ACAR

Genel Başkan Yardımcısı

 

 

2073 defa okundu
Facebookta Paylaş
Yazdır


 

| Sık Kullanılanlara Ekle | Giriş Sayfam Yap | İletişim | E-mail Giriş |