Tüketiciyi Destekleme Derneği

"Yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya"
 
 
 
23 Nisan 2024 Salı 
Ziyaretçi Sayımız: 1.694.819

Ana Sayfa
Üyelik Formu

Kurumsal


Şubelerimiz

Kurucu Üyeler

Denetim kurulumuz

Yönetim Kurulumuz

Onur Kurulumuz

Çözüm Merkezi

Çalışma Komisyonları

İnsan Hakları Kurulu

Hasta Hakları Kurulu

Faydalı linkler

Reklam Kurulu Kararları

Tüketici Konseyi Kararları

Şubelerimizden
 





 

Üye Olduğumuz Kuruluşlar

ekmek israf etme

eskişehir

 
   
“Aile içi iletişim yapmaya geldik”
“Aile içi iletişim yapmaya geldik”

  

   Tüketiciyi Destekleme Derneği  geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri genel kurul sonrasında yeni yönetimleri ile ilk ziyaretlerini Sanayi Ticaret İl Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiler.

   Sanayi Ticaret İl Müdürü Mahmut Yılmaz’ı yerinde ziyaret eden dernek üyeleri, yeni yönetimleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı Süleyman Bakal, tüketicilerin sonuna kadar yanlarında olacaklarını dile getiren Süleyman Bakal ziyarete yaptığı konuşmasında şunlara değindi, “Tüketiciyi Destekleme derneğimiz 1. Olağan Kongresinden sonra ilk ziyaretini Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü’ne gerçekleştirmektedir. Bilindiği gibi Sanayi ve Ticaret İl Müdürlükleri Tüketici Derneklerinin en yoğun iş birliği yaptığı kuruluşlardır. Tüketici dernekleri ile Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüleri adeta bir aile gibidir. Biz bugün Sayın İl Müdürümüz ile aile içi iletişim yapmaya geldik. Özel olarak da tüketici sorunları hakem heyetlerinin iş yükü konusunda bilgi almak istiyoruz. Varsa aksayan yönler, bunların düzeltilmesi için fikir alışverişinde bulunacağız. Ziyaret talebimize hemen cevap veren sanayi ve Ticaret İl Mürdümüz Sayın Mahmut Yılmaz’a bize gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz”.

    Sanayi Ticaret İl Müdürü Mahmut Yılmaz ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek dernek üyelerine yeni yönetimlerinde de başarılar diledi. Derneklerin direk halkı dinlemeleri gerektiğini vurgulayan Yılmaz, bundan sonraki süreçte daha sık görüşeceklerini sözlerine ekledi.

    Sanayi Ticaret il Müdürlüğüne gerçekleştirilen ziyarete Genel Başkan Vekili Orhan Durmuş, Genel Başkan Yardımcısı Hülya Kelleci ve Genel Sayman Yusuf Önder katıldı.

2573 defa okundu
Facebookta Paylaş
Yazdır


 

| Sık Kullanılanlara Ekle | Giriş Sayfam Yap | İletişim | E-mail Giriş |