Tüketiciyi Destekleme Derneği

"Yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya"
 
 
 
19 Nisan 2024 Cuma 
Ziyaretçi Sayımız: 1.691.254

Ana Sayfa
Üyelik Formu

Kurumsal


Şubelerimiz

Kurucu Üyeler

Denetim kurulumuz

Yönetim Kurulumuz

Onur Kurulumuz

Çözüm Merkezi

Çalışma Komisyonları

İnsan Hakları Kurulu

Hasta Hakları Kurulu

Faydalı linkler

Reklam Kurulu Kararları

Tüketici Konseyi Kararları

Şubelerimizden
 





 

Üye Olduğumuz Kuruluşlar

ekmek israf etme

eskişehir

 
   
“cezaevlerinin zorunlu misafiri çocuklarımız duman altı olmasın..
“cezaevlerinin zorunlu misafiri çocuklarımız duman altı olmasın..

"Ceza ve Tevkif evlerinde sigara içilen/içilmeyen koğuşlar ayrılsın..."Ceza ve Tevkif Evlerinde sigara serbestliğini değerlendiren Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı Süleyman BAKAL” ceza evlerinin zorunlu misafirleri çocuklarımız duman altı olmasın" Dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Genel Başkan Süleyman BAKAL konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştır:

Son yıllarda Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ‘ın liderliğinde başlatılan sigara ile mücadelede ülkemiz çok önemli kazanımlar elde etmiştir.Ülkemizin sigara ile mücadelesi uluslararası kuruluşlar tarafından da takdirle karşılanmaktadır.

 

Ancak Ülkemiz Ceza ve Tevkif Evlerinde sigara içilen ve sigara içilmeyen ayrı ayrı koğuşlar olmadığını üzülerek öğrendik.

 

Ceza ve Tevkif Evlerinde sigara serbestliği konusunda; Eskişehir Valiliği/İl İnsan Hakları Kuruluna( EİİHK);Tüketiciyi Destekleme Derneği Temsilcisi olarak yaptığımız başvuru, Haziran 2017 gündemine alınmış ve karara bağlanmıştır.

 

CEZA VE TEVKİF EVLERİNDE SİGARA İÇİLEN/İÇİLMEYEN KOĞUŞLAR AYRILSIN

 

EİİHK 2017 Haziran toplantısında ; “Ülkemizde bulunan Ceza ve Tevkif Evlerinde sigara içilen, sigara içilmeyen koğuşların ayrılması gerektiği bu durumun tutuklu ve hükümlülerle birlikte kalmak zorunda kalan çocuklarımızın korunmasını sağlayacağı, sigaraya bağlı hastalıkların oluşmasını azaltacağı ve ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlayacağı “ önerimizi oy birliği ile kabul etmiştir. kurul başkanı ve üyelerine çok teşekkür ederiz.

Alınan karar Eskişehir Valiliğimiz tarafından, Adalet Bakanlığına, Sağlık Bakanlığına ve Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığına yazılmıştır.

 

Ceza ve Tevkif Evlerinde; sigara içilen/sigara içilmeyen koğuşlar ayrılsın “cezaevlerinin zorunlu misafiri çocuklarımız duman altı olmasın.” Eskişehir,02.08.2017

Süleyman BAKAL 

Genel Başkan

1348 defa okundu
Facebookta Paylaş
Yazdır


 

| Sık Kullanılanlara Ekle | Giriş Sayfam Yap | İletişim | E-mail Giriş |