Tüketiciyi Destekleme Derneği

"Yaşanabilir ve sürdürülebilir bir dünya"
 
 
 
19 Nisan 2024 Cuma 
Ziyaretçi Sayımız: 1.691.616

Ana Sayfa
Üyelik Formu

Kurumsal


Şubelerimiz

Kurucu Üyeler

Denetim kurulumuz

Yönetim Kurulumuz

Onur Kurulumuz

Çözüm Merkezi

Çalışma Komisyonları

İnsan Hakları Kurulu

Hasta Hakları Kurulu

Faydalı linkler

Reklam Kurulu Kararları

Tüketici Konseyi Kararları

Şubelerimizden
 





 

Üye Olduğumuz Kuruluşlar

ekmek israf etme

eskişehir

 
   
”Haydutlar insanlığa saldırdı…”
”Haydutlar insanlığa saldırdı…”

Korsanların mavi Marmara gemisine yaptığı saldırıyı değerlendiren Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı Süleyman BAKAL “Tüketimden gelen gücünüzü kullanarak İsrail’i durdurun ”dedi.

 

 

Genel Başkan Süleyman BAKAL konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

İsrail Gazze’ye insani yardım taşıyan çok uluslu ve sivil bir oluşuma karşı uluslararası sularda kıyıdan 72 deniz mili uzaklıkta baskın düzenleyerek, birçok sivili öldürmüş ve yaralamıştır. Bu eylemin hiçbir gerekçesi yoktur. İsrail’in eylemleri uluslararası hukuku, ciddi bir ihlal niteliğindedir.

Bu filo 32 ülkenin vatandaşlarından oluşmaktadır. Her biri sivil olup;  Hristiyanlık, İslamiyet, Musevilik gibi pek çok dini ve pek çok inanış ve kökten Uluslararası camianın “vicdanını” temsil etmektedirler.

Konuyla ilgili acilen soruşturma başlatılmalıdır. İlgili ülkelerin, hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarını geri almalarına izin verilmelidir.   

Gemiler serbest bırakılmalı ve insani yardımı yerine ulaştırmalarına izin verilmelidir. Hayatını kaybedenlerin ve yaralıların aileleri, STK’lar, gemi sahibi şirketler, tümüyle tazmin edilmelidir.

Bu saldırıdan sonra İsrail devleti, uluslararası toplumun seçkin bir üyesi olma vasfını kaybetmiştir. Uluslar arası mahkemeler, İsrail yetkililerinden hesap sormalıdır.

Aynı gün İskenderun Deniz ikmal Komutanlığına teröristler roketli saldırı düzenledi. saldırıda 6 askerimiz şehit oldu 7 askerimiz yaralandı. Tesadüfî olmayan bu saldırıyı da şiddetle lanetliyoruz.

Mavi Marmara’ da ve İskenderun’ da yaralananlara acil şifalar, Şehitlerimize Cenabı Hak’tan rahmet diliyoruz.

Irkçı paranoya ile yapılan her iki saldırıda saldırganlar, çıkmaz sokakta olduklarının farkında değiller. Cinnet hali içinde masum insanları katletmektedirler.

Tüketimden gelen gücümüzü kullanarak, barkot numarası “729” ile başla-yan İsrail mallarını boykot edelim. Siyonistlerin zulmünü durduralım.

Süleyman BAKAL / Genel Başkan

2715 defa okundu
Facebookta Paylaş
Yazdır


 

| Sık Kullanılanlara Ekle | Giriş Sayfam Yap | İletişim | E-mail Giriş |